Workshop Vaas beschilderen

 

Sandra en Marian zijn de gastvrouwen tijdens deze superleuke workshop. Gezelligheid gegarandeerd!  Wij laten je verschillende verftechnieken zien die  van jouw vaas een waar kunstwerk maken.
Alle vazen worden unieke pareltjes! Laat je verrassen.  Superleuk om te doen, en er staat straks een prachtige zelf beschilderde vaas in je huis!

Inschrijven kan via

plukplezier@outlook.com

of 06-13084824

De workshops zijn voor zomer 2024 volgeboekt. Wil je op de reservelijst geplaatst worden voor het geval er iemand uitvalt? Stuur dan even een mail.

Prijs workshop seizoen 2025:

€ 79.50 inclusief de prachtige glazen  bolvaas van 30 cm doorsnede,

€ 119.50 als je kiest voor de EXTRA grote XXL bolvaas van 40 cm. doorsnede.

alle schilder materialen, koffie / thee met iets lekkers.

Er is een beperkt aantal plaatsen dus wil je erbij zijn? reserveer dan tijdig!

In de zomermaanden als het weer het toelaat organiseren we deze workshop in de bloementuin. Als het regenachtig of koud is worden de workshops in onze kas gehouden.

DATA WORKSHOPS VOORJAAR 2025:

ZATERDAG 12 APRIL 14.00 uur

ZONDAG 13 APRIL  10.00 uur: VOL

MAANDAG 14 APRIL 9.00 of 14.00 uur

DINSDAG 15 APRIL 9.00 of 14.00 uur

inschrijven voor april 2025 is begonnen!

Spelregels:

Er zijn een paar ‘spelregels’ die wij hebben opgesteld na onze ervaring van het afgelopen seizoen:

1: Als je je opgeeft voor een workshop, ontvangen wij graag jouw naam, e-mail en telefoonnummer.

2: Je ontvangt van ons direct na de reservering een betaalverzoek. Als deze is voldaan is, is jouw plek gegarandeerd! Betalen moet je toch, en onze ervaring is dat mensen vooruitbetalen bij boeken géén probleem vinden als ze graag willen komen. De belangstelling voor deze workshop is groot! Het is daarom heel teleurstellend als wij op het laatste moment afmeldingen ontvangen, terwijl we zoveel mensen hebben moeten teleurstellen.

3: Mocht je om welke reden dan ook niet in de gelegenheid zijn om deel te nemen aan de workshop, mag je zelf een plaatsvervanger zoeken. Als dit niet lukt hebben wij vaak een reserve lijst. Als wij iemand anders kunnen plaatsen, kun je een andere keer deelnemen aan de workshop of ontvang je het bedrag weer volledig terug. Lukt het niet om jouw plaats in te vullen ben je helaas het geld kwijt.

Tijdens de workshops wordt er géén  high tea geserveerd. Wel bestaat de mogelijkheid om voor de lunch heerlijke verse broodjes te bestellen. Dit kan op de dag zelf en is niet bij de workshop inbegrepen. Het is ook mogelijk om zelf een boterham mee te nemen.