Workshop Glaskandelaar

Van verschillende glaasjes, schaaltjes, onderzetters en kaarsenhouders, zowel vintage als moderne exemplaren stellen wij een kandelaar samen. Je kiest een pakket en laat je verrassen! De glazen onderdelen ga je tijdens deze workshop beschilderen en in elkaar lijmen. Sommige schaaltjes of glazen hebben een motief/ reliëf, deze kun je aanhouden of je schildert bijvoorbeeld bloemen of vormen, met of zonder bladgoud, kraaltjes of glitters, iedereen maakt zijn eigen kunstwerk. Alle kandelaars worden stuk voor stuk unieke pareltjes! Superleuk om te doen en er staat straks een prachtige zelfgemaakte glaskandelaar in je huis.

Prijs workshop:
€ 79.50  inclusief alle materialen, koffie/thee met iets lekkers.

Sandra en Marian zijn de gastvrouwen tijdens deze superleuke workshops en geven jou de tips en tops om van jouw kandelaar een echte blikvanger te maken!

Data workshops:

In het najaar  gaat Plukplezier ‘On Tour’ en organiseren wij deze workshop in Schagen

VRIJDAG 8 NOVEMBER  LOKATIE SCHAGEN NH!

VOL

ZATERDAG 9 NOVEMBER LOKATIE SCHAGEN NH!

9.00 uur nog 1 plaats

14.00 uur nog 2 plaatsen

 

 

 

Inschrijven kan via:
plukplezier@outlook.com of  06-13084824

Spelregels:

Er zijn een paar ‘spelregels’ die wij hebben opgesteld na onze ervaring van het afgelopen seizoen:

1: Als je je opgeeft voor een workshop, ontvangen wij graag jouw naam, e-mail en telefoonnummer.

2: Je ontvangt van ons direct na de reservering een betaalverzoek. Als deze is voldaan is, is jouw plek gegarandeerd! Betalen moet je toch, en onze ervaring is dat mensen vooruitbetalen bij boeken géén probleem vinden als ze graag willen komen. De belangstelling voor deze workshop is groot! Het is daarom heel teleurstellend als wij op het laatste moment afmeldingen ontvangen, terwijl we zoveel mensen hebben moeten teleurstellen.

3: Mocht je om welke reden dan ook niet in de gelegenheid zijn om deel te nemen aan de workshop, mag je zelf een plaatsvervanger zoeken. Als dit niet lukt hebben wij vaak een reserve lijst. Als wij iemand anders kunnen plaatsen, ontvang je het bedrag weer volledig terug.